Påskhelgen avslutas med hemmapremiär

Amir Khalaf gjorde mål på debuten

Amir Khalaf gjorde mål på debuten

En solig och fin påskhelg avslutas på bästa möjliga sätt på måndag då los Galaxacos möter IFK Vaxholm i hermmapremiären i division fyra på Ärvinge BP kl 1600.

- Vintern har varit lång och det är skönt att ha chansen att visa upp våra nya spännande spelare för hemmafansen, säger tränaren Henok Goitom till kistagalaxy.se.

- Visst föll vi i första matchen men det var mycket som var positivt. Säsongen är lång och vi har jobbat hård hela veckan för att förbättra oss på vissa saker. Vi hoppas det kommer att synas på Ärvinge på måndag.

Ärvinge Bollplan blir Galaxys nya hemmabana för 2014 eftersom Kvaranbackabeau inte blev godkänd av fotbollsförbundet för seriespel. En ny konstgräsmatta lades och en läktare byggdes 2013 och Galaxy hoppas att så många som möjligt kommer och tittar på måndag.

- Väderprognosen är bra så det vore ju kul att se den nya läktaren fylld av fotbollsfans från orten för premiären, säger informationsansvarig Philip O’Connor till kistagalaxy.se.

- De trogna supportrarna som gick på Kvarnbacka kommer att se en tydlig utveckling i vart spe, samt några riktigt spännande unga talanger. Alla är välkomna.

Galaxy förlorade 4-2 mot Täby City i första matchen medan IFK Vaxholm tog alla tre poäng med en 1-0 vinst på hemmaplan mot Bollstanäs.

Väl mött på Ärvinge i morgon!

- Alone a star, together a Galaxy