Läxhjälp

För dig som behöver hjälp med läxorna
Vi bedriver läxhjälp två gånger i veckan, där du kan få hjälp med läxor i alla ämnen, oavsett hur gammal eller ung du är. Det kostar ingenting att gå på läxhjälpen och man behöver inte heller föranmäla sig, det räcker att bara dyka upp!

Tiderna för läxhjälpen är:
Måndagar kl. 18.00 – 20.00
Kista Bibliotek, Kista Galleria, 164 42 Kista
Onsdagar kl. 17.00 – 19.00
Husby bibliotek, Edvard Griegsgången 9, 164 32 Kista

Vi samarbetar också med Mattecentrum (http://www.mattecentrum.se/) under båda läxhjälpspassen. De är extra duktiga på att hjälpa till med läxor i matematik.

För dig som är intresserad av att bli läxhjälpare
Vi söker alltid nya volontärer som vill arbeta ideellt med läxhjälp i Kista och Husby. Det är både väldigt intressant och roligt att vara läxhjälpare, och man får tillbaka väldigt mycket av den tid man investerar.

Det enda som krävs av dig som vill bli läxhjälpare är att du delar Kista Galaxys värdegrund vad gäller glädje, delaktighet, jämlikhet och respekt, samt att du har en stor vilja att lära ut och agera som ett gott föredöme för de elever som besöker läxhjälpen. Inga fördjupade kunskaper krävs i något ämne, men närvaro på minst en timme per månad är ett krav.

Känns detta som något för dig är du välkommen att kontakta oss för mer information. Du gör det lättast genom att maila till: laxhjalp@kistagalaxy.se, dit man även kan skicka övriga frågor som gäller läxhjälpen eller att bli läxhjälpare.

 

bild