Kvarnabackalejonet slutar i Galaxy

Shahin ShaFörortens försvarsjätte Shahin Shah – känt inom Kista Galaxy som Kvarnbackalejonet för sina många modiga insatser i försvaret – har meddelat ledning att tiden i klubben som spelare är slut. 
 

Försäsongen inför division fyra har varit krävande och Shahin känner att kroppen klarar inte av en säsong till på en hög nivå.

 
- Det tog verkligen emot att ta det beslutet men min kropp säger ifrån nu och jag vill lagets bästa, säger Shahin till kistagalaxy.se.
 
- Jag vill alltid ge 100% men känner att jag inte kan just nu så därav mitt beslut, men jag finns alltid tillgänglig för familjen Galaxy.
 
Shahin kom till klubben när laget spelade i division sju och blev snabbt en mycket viktig kugge i försvaret. 
 
Med ett förflutet i klassiska Atletico Husby och en vinnarattityd som saknar motstycke har han varit en förbild för alla i alla avseenden. 
 
Brutala men rättfärdiga brytningar, ett fantastiskt positionsspel och ren vilja var bara några få av de egenskaper som gjorde Shahin en stark bidragande orsak till att det tog flera år innan Galaxy förlorade match på hemmaplanen Kvarnbacka BP, vilket skedde först under den gångna division fem-säsongen.
 
Och även om spelartruppen är starkare än någonsin så kommer det att ta tid för någon annan att växa in i tomrummet som en sann lagledare som Shahin lämnar efter sig.
 
Spelarna och ledare i klubben önskar Shahin all lycka i framtiden och vi ser fram emot vad Milanfantasten och fotbollsälskaren ska göra gör härnäst – det är ju knappast troligt att han vänder fotbollen ryggen. 
 
- Jag ser mig själv som en galactico och jag kommer att saknar Galaxy så mycket. Jag kom i 7:an och har gjort kanske sju, åtta mål, säger han.

 

- Mitt bästa minne? Det är svårt att säga, men jag ser varje träning eller tillfälle att vara med grabbarna i Galaxy som det bästa minnet!

 

Du kommer alltid att vara en del av oss Shahin – tusen tack räcker inte för alla minnen du har bidragit till och skapat.

 

- Alone a star, together a Galaxy