Kista Galaxy prisas av A Million Minds på Pave The Way Awards 2015

Föreningen och aktiva inom Galaxy uppmärksammades igår när 100 förebilder prisades. Föreningen tackar A Million Minds och vill passa på att gratulera alla vinnare verksamma i och utanför Galaxy. Nedan finns en sammanställning av alla Galaxicos som fick pris och på denna länk finns den fullständiga listan http://www.amillionminds.se/nu-slapps-listan-pa-de-100-for…/

11. Sarineh Manaci. Socialsekreterare på Stockholms ungdomstjänst. Har jobbat ideellt med olika projekt. Sarineh startade upp ett matprogram för elever i Cheka School, Arusha i Tanzania. Hon arbetar även som läxhjälpare för Kista Galaxy.

12. Mahboba Jamshidi. Jobbar idag som Visual Merchandisersamt som informatör för svenska FN-förbundet. Har tidigare volonterat i barnhem i Ghana och ställer upp ideellt som läxhjälpare för Kista Galaxy.

67. Henok Goitom, Fotbollsspelare. AIK i Allsvenskan. Co-founder till Kista Galaxy. tränare och en av grundarna i Husbylaget Kista Galaxy. Henok har under många år varit en av eldsjälarna i fotbollslaget vars motto är; ”Alone a star togehter a Galaxy”. Föreningen har förutom fotbollsmässiga även sociala ambitioner med bla Läxhjälp tre gånger i veckan. Laget har många nationaliteter det är viktigt eftersom på så sätt kan man dela med sig av sina egna erfarenheter och kultur.

71.Bojan Djordjic, Fotbollspelare i Chennayin FC i Indian Superleague(Indien). Jobbar även som expertkommentator i TV.

75. Mohammed Adan ”Alikalay”, Målvakt i Kista Galaxy och jobbar även aktivt med ungdomar i husby ungdomsgård.

76. Yonas Seyoum, Robel Alazar ochKista Galaxy, Idrottsförening fotboll och Läxhjälp

Alone a star together a Galaxy!!