Fotbollslekis

lekisFotbollslekis för barn födda 2008 & 2009

Har du ett barn som är intresserad av att sparka boll och är född 2008, 2009 eller 2010 så har du hittat rätt.

Vi i Kista Galaxy bedriver fotbollslekis en gång i veckan för barn födda 2008 och 2009. Vi tar även in barn som är födda 2010 förutsatt att de klarar av att ta instruktioner från ledarna.

Vårt mål med fotbollslekis är att introducera fotboll till barnen genom utbildning, lek och glädje.

Vi tycker att fotboll ska vara kul att utöva och vår ambition är att ditt barn ska få påbörja sitt häftiga fotbollsäventyr här på hemmaplan i Akalla, Husby och Kista.

De tre första träningstillfällena är kostnadsfria och är till för att barnen ska få prova på fotbollslekis. Om ditt barn därefter vill fortsätta, tillkommer en medlemsavgift på 600 kronor per år som ska betalas in innan fjärde träningstillfället.

Vår filosofi är att tjejer är kvar mycket längre i fotboll när de får träna med samma kön. Skulle det bli så att tjejerna är för få så tränar de med killarna tills fler tjejer visar intresse. Därefter skapar vi en killgrupp och en tjejgrupp.

Tränaren som närvarar är Dan Monssen Nordström, målvakt i Galaxys A-lag och han får hjälp från andra spelare och ledare i föreningen.

Är du intresserad? Skicka ett mail till goitom52@hotmail.com för att anmäla ditt barn till Fotbollslekis. Ifall du inte får något svar där kan du kontakta Goitom Habtemariam på 0737102089.

Vid andra frågor eller funderingar, tveka inte att skicka ett mail till goitom52@hotmail.com

 

Bästa hälsningar Henok Goitom,

Styrelseledamot och huvudtränare för a-laget

 

Besök oss även på våra sociala medier för nyheter kring föreningen.

Twitter: www.twitter.com/kistagalaxy

Facebook: www.facebook.com/kistagalaxy

Instagram: Kista Galaxy