Genrep på Ärvinge – väntan snart slut

GalaxySaid

OBSERVERA: Matchen har flyttats till kl 1800 – tidigare meddelades kl 1500 som avsparkstid.

På lördag eftermiddag blir det genrep inför seriestarten då Said Ali och Qaran gästar Ärvinge BP för en match som drar igång kl 1800.

Förberedelserna inför div 4-säsongen når sin kulmen med andra matchen mot den talangfulla och organiserade Rinkeby-lagen och om förra veckans match är något att utgå ifrån så kan åskadarna njuta och riktigt fotbollsgodis den här lördagen.

- Matchen förra veckan var någon av de viktigaste vi har gjort under våren. Qaran testade oss rejält med press-spel, ett disciplinerat och samlat försvarsspel och giftiga kontringar, säger coach Henok Goitom till kistagalaxy.se dagen innan match.

- Båda lagen kommer att göra ändringar i truppen och båda vill få en bra start på säsongen redan nu. Det kommer att bli mycket spännande.

- Vi välkomnar alla till Ärving och hoppas solen skiner, säger Galaxys informationsansvarige Philip O’Connor.

. Turneringar som ”Vem Äger Förorten” och lag som Galaxy, Kista SC, Qaran och Rinkeby United visar att Stockholms förorter är fullt med fotbollstalang och brinner verkligen för sporten. Vill ni se morgondagens stjärnor redan idag så är det bara att komma till Ärvinge kl 1500.